Laat jouw stem horen op de Algemene Ledenvergadering

Voor de toekomst van West4 is het van belang dat de stem van de leden gehoord wordt en dat deze bepalend is voor de richting die wij opgaan als district. Om hier voor te zorgen kun je in aanloop naar de komende vergadering het volgende doen:

Heb je vragen of eventuele zaken die aangekaart moeten worden tijdens de vergadering, stuur dit door naar bestuur. Op deze manier kunnen we dit op de agenda zetten en er voor zorgen dat het wordt behandeld.

Ben je niet in staat om te komen naar de Algemene Ledenvergadering, maar wil je wel meebeslissen over actuele zaken? Dat kan, je kunt namelijk iemand machtigen om voor je te stemmen op de vergadering. Hiervoor is een formulier beschikbaar gesteld en dat kun je hier downloaden.

Jouw stem in het district kan er ook voor zorgen dat er landelijk wijzigingen plaats vinden. Het is dus ook voor de landelijke spelers interessant om naar de vergadering te komen en hun mening te geven. Maar naast het stemmen kan je ook gewoon meedoen met het koppeltoernooi na afloop, dus er zijn voldoende redenen om te komen naar de Distel op 12 juli.